*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Serviciile PKF Finconta

Analiza Financiara Corporativa

Transformarea viselor de afaceri intr-o realitate de succes cere, de obicei, finantare suplimentara. Achizitiile, fuziunile/divizarile, dezvoltarea sau extinderea afacerii peste granite pot solicita fonduri suplimentare si necesita consiliere de specialitate pe care numai expertii cu expunere constanta atat pe piata locala cat si pe cea globala o pot oferi.

Astazi, majoritatea companiilor doresc sa rezolve doua probleme cheie: imbunatatirea performantelor si reducerea costurilor. Acest obiectiv dublu poate aduce beneficii semnificative si propulseaza organizatia dumneavoastra catre iesirea din criza, pastrand o imagine puternica si competitiva. Experienta acumulata de catre echipa noastra ajuta investitorii in oricare dintre aceste situatii, indiferent de marimea tranzactiei sau jucatorii implicati.

PKF Finconta asigura perspectiva globala si suportul local necesar, ceea ce inseamna ca ne dedicam la fel de mult achizitiilor locale de mici dimensiuni, cat si tranzactiilor internationale.

O companie, indiferent de marime, complexitate, industrie, si stadiul de dezvoltare, fie ca este la inceput de drum sau are deja un nume in piata, implica responsabilitati specifice. Analiza financiar corporativa, include doua functii-cheie: contabilitate si finante.

Profesionistii din domeniul financiar analizeaza veniturile si cheltuielile pentru a asigura utilizarea eficienta a capitalului. Expertii nostri vin cu recomandari privind costurile unui proiect si investitiile de capital pentru a ajuta companiile sa creasca. De asemenea, oferim ideile, experienta, independenta si angajamentul necesar afacerii dumneavoastra pentru a fi pregatita sa profite de toate avantajele pietei.

Oferim suport pentru:

  • Due-diligence pentru achizitii companii
  • Fuziuni si divizari
  • Pregatirea planului de afaceri
  • Imbunatatirea performantei
  • Consultanta privind reorganizarea si restructurarea afacerii, privind considerente comerciale si fiscale si optiuni de atragere de fonduri

Context

Incheierea unei tranzactii este, numai inceputul. Odata ce o tranzactie este finalizata, companiile trebuie sa se refocuseze asupra scopurilor declarate care au adus in discutie afacerea respectiva, inca de la bun inceput. Acesta este momentul in care munca noastra poate oferi cele mai multe beneficii. Prin construirea unei relatii de lucru continue cu clientii, expertii nostri va ajuta sa va concentrati asupra obiectivelor pe termen lung, ghidandu-va prin fazele care urmeaza imediat tranzactiei.

Cunostintele locale si experiena dobandita in diferite sectoare de activitate permit profesionistilor nostri sa indeplineasca toate asteptarile din punct de vedere financiar, indiferent de industrie sau localizare geografica.

Florentina Susnea - Managing Partner


Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*