*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Serviciile PKF Finconta

Audit

PKF Finconta acopera intregul spectru de audit al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele contabile locale si internationale. Auditurile efectuate de catre PKF sunt in conformitate cu Standardele Internationale de audit asa cum au fost adoptate de Camera Auditorilor Financiari din Romania.

Auditul efectuat asigura atat conformitatea situatiilor financiare cu cadrul de raportare aplicabil, cat si furnizarea unor informatii utile pentru management, cu privire la problemele de control intern, riscurile la care afacerea poate fi expusa, solutiile de gestionare a acestor riscuri, precum si perspective importante care pot ajuta clientii nostri in abordarea provocarilor prezente si viitoare.

Firmele membre ale retelei PKF sunt recunoscute si apreciate pe plan international, fiind asociate cu realizarea auditurilor independente la cele mai inalte standarde. Prin adoptarea tehnicilor internationale avansate de audit si folosind cele mai noi tehnologii, oferim clientilor un serviciu complet si eficient din punct de vedere cost versus beneficiu. Abilitatile noastre, cumulate cu expertiza pe care o avem in domeniu, ne permit sa castigam increderea partenerilor nostri si sa oferim sfaturi relevante, care aduc valoare adaugata afacerii lor.

Serviciile pe care le oferim sunt:

  • Auditul situatiilor financiare
  • Audit intern
  • Alte servicii de asigurare
  • Auditul fondurilor structurale

Context

Activitatea noastra de audit se executa in conformitate cu Manualul de audit al retelei PKF International, care este in deplina conformitate cu Standardele Internationale de Audit, respectand astfel cerintele impuse de reteaua globala PKF International.

Echipa este formata din profesionisti certificati, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si Camerei Consultantilor Fiscali din Romania. Ca parte a strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung, PKF solicita auditorilor sa obtina o calificare profesionala recunoscuta international, cum ar fi ACCA pentru a facilita intelegerea IFRS si ISA. Profesionistii nostri isi imbunatatesc abilitatile prin participarea la programe speciale de invatare si de dezvoltare, fiind obligati sa respecte cerintele de instruire profesionala anuala, mandatate de catre firma.

Ionut Serban - Manager Audit


Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*