*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Serviciile PKF Finconta

Consultanta Fiscala

Fiscalitatea trece printr-un proces de continua schimbare. A intelege fiscalitatea inseamna sa cunosti schimbarile care s-au facut de-a lungul timpului, sa cunosti legislatia actuala precum si potentialele modificari viitoare. Suntem constienti ca pentru a-si pune in valoare intregul potential ca organizatie, clientii nostri au nevoie de servicii adaptate nevoilor lor, tocmai de aceea le oferim experienta si cunostintele noastre, intr-un mod proactiv si obiectiv.

PKF Finconta Consultanta va ajuta sa intelegeti si sa aplicati corect legislatia in vigoare si va pregateste pentru schimbarile viitoare.

Serviciile specializate din cadrul departamentului de consultanta sunt concentrate asupra modului in care clientii nostri intentioneaza sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu de afaceri care evolueaza rapid.

Serviciile oferite includ:

  • Servicii de consultanta fiscala privind impozitarea directa si indirecta
  • Consultanta privind impozitul pe venitul rezidentilor si nerezidentilor
  • Consultanta privind impozitul retinut la sursa
  • Identificarea tuturor taxelor aplicabile pentru afacerea dumneavoastra
  • Asistenta in indeplinirea obligatiilor fiscale
  • Identificarea oportunitatilor fiscale si implementarea acestora
  • Audit fiscal
  • Asistenta pe parcursul inspectiilor fiscale efectuate de catre autoritati
  • Asistenta pentru caile de atac impotriva deciziilor administrative.

Context

Avem o echipa dedicata, care ofera cu promtitudine servicii de calitate.

Echipa noastra de consultanti fiscali este formata din profesionisti licentiati in Economie, cu specializare in contabilitate financiara si consultanta fiscala, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, Camerei Auditorilor Financiari din Romania si Corpului Contabililor si Contabililor Autorizati din Romania. Multi dintre membrii echipei au acumulat o experienta importanta lucrand in trecut pentru autoritatile fiscale.

Formarea profesionala continua pe care o oferim angajatilor nostri le ofera acestora idei inovatoare care sa ii ajute in abordarea corecta a actualului mediu de afaceri, ce se afla intr-o continua si rapida schimbare.

Narcisa Chirila - Manager Consultanta Fiscala


Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*