*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Serviciile PKF Finconta

Insolventa

Problemele de ordin financiar pot afecta orice afacere sau persoana si pot provoca consecinte grave si de anvergura. De aceea, consilierii nostri experimentati va pot ajuta sa depasiti aceste situatii neplacute, minimizand impactul si ghidandu-va pe drumul spre recuperare, ajutandu-va, in acelasi timp, sa asigurati cel mai bun rezultat posibil pentru creditori si alte parti interesate.

O afacere poate avea nevoie sa se adapteze la o schimbare survenita in mediul sau, fie din cauza schimbarilor de reglementare, noi tehnologii, presiuni din piata sau alti factori interni sau externi. Incapacitatea de a se adapta poate duce la declin si chiar la esec.

Ca membru al UNPIR (Uniunea Nationala a Practicienilor in insolventa din Romania), avocatii nostri si consilierii juridici va ajuta in:

  • Reorganizare judiciara
  • Negocierea cu creditorii
  • Administrare judiciara
  • Lichidare judiciara
  • Gasirea alternativelor pentru insolventa.

Context

Finconta Consulting SPRL este specializata in insolventa, avand peste 17 ani de activitate pe piata de profil din Romania. Oferim servicii in cadrul procedurii prevazute de Legea 85/2006, privind procedura insolventei si procedura de lichidare voluntara, supravegherea financiara si gestionare speciala.

Cand dificultatile sunt intr-un stadiu incipient, consilierii nostri pot identifica solutiile necesare, pot preveni declinul si stabiliza afacerea. In cazul in care revigorarea afacerii nu este posibila, vor pune in aplicare cele mai potrivite optiuni pentru intrarea in insolventa.

In plus, expertii nostri in insolventa pot gasi solutii pentru a imbunatati situatia companiei dumneavoastra, astfel incat insolvabilitate sa mai fie necesara. Scopul nostru, pe cat posibil, este de a aduce o redresare inainte ca situatia sa ajunga in aceasta etapa.

Ionel Tudor- Practician Insolventa/Avocat


Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*