*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Stiri si evenimente PKF Finconta

Buletine informative - 31 01 2020

Note Informative

Note Informative 2020

Buletine informative - 31 01 2020

Buletine Legislative

Buletine Legislative 2020

Buletine informative - 31 01 2020

Informari Legislative

Informari Legislative 2020

Articole de specialitate - 05 10 2018

PKF Finconta intra pe lista consultantilor BERD

Compania de audit, contabilitate si consultantă fiscala PKF Finconta, locul 7 in topul CECCAR al firmelor de expertiza contabila din acest domeniu, a castigat la nivel european procesul de selectie si a intrat pe lista consultantilor Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru proiectul Financial Management Enhancement Project (FMEP).

Articole de specialitate - 25 09 2018

Centrarea pe client in serviciile profesionale

Clientul generic de astazi se misca in coordonatele tehnologiei si vrea ca experienta rezultata sa-i satisfaca nevoile la un nivel superior. In mod specific clientul care are nevoie de servicii profesionale nu vrea doar o companie care sa-i ofere servicii de calitate, ci vrea sa primeasca o experienta excelenta si rezultate.

Articole de specialitate - 20 09 2018

Digitalizarea companiilor de servicii profesionale

Digitalizarea transforma tot mai mult serviciile profesionale. Aparitia tehnologiei blockchain este o dovada tot mai concludenta a schimbarii. Viitorul acestei industrii va depinde de felul in care liderii industriei vor gestiona schimbarea pe care digitalizarea o produce.

Articole de specialitate - 22 08 2018

5 conditii pentru consolidarea antreprenoriatului

Companiile mari sunt asociate cu birocratia. Structura organizatorica stufoasa, excesul de proceduri, email-uri si aprobari sufoca inovatia. Ca sa raspunda competitiei globale, mediul de afaceri se schimba. Inovatia si antreprenoriatul se propaga in lumea intreaga.

Articole de specialitate - 22 08 2018

Homeschooling-ul afacerilor de familie din Romania

Globalizarea creste competitivitatea. Lumea este tot mai mica. Afaceri aflate la mii de kilometri distanta sunt in competitie directa pentru o cota din piata globala. Dispar companii cu traditie de zeci de ani ca sa le ia locul unicorni. Peisajul economic si social tot mai dinamic impune adaptarea la schimbare. Mantra care predomina este „esti agil ai viitor”.

Articole de specialitate - 30 07 2018

Managementul conturilor strategice

Pentru companiile care vand servicii si solutii altor companii (B2B), managementul conturilor strategice este esential. Aceste companii se confrunta cu multe provocari din acest punct de vedere, dar si in ceea ce priveste imbunatatirea performantei conturilor strategice.

Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*