*
*
*

PKF Finconta

Cunostinte locale, expertiza globala

Stiri si evenimente PKF Finconta

25 09 2018

Centrarea pe client in serviciile profesionale

Clientul generic de astazi se misca in coordonatele tehnologiei si vrea ca experienta rezultata sa-i satisfaca nevoile la un nivel superior. In mod specific clientul care are nevoie de servicii profesionale nu vrea doar o companie care sa-i ofere servicii de calitate, ci vrea sa primeasca o experienta excelenta si rezultate.

20 09 2018

Digitalizarea companiilor de servicii profesionale

Digitalizarea transforma tot mai mult serviciile profesionale. Aparitia tehnologiei blockchain este o dovada tot mai concludenta a schimbarii. Viitorul acestei industrii va depinde de felul in care liderii industriei vor gestiona schimbarea pe care digitalizarea o produce.

22 08 2018

5 conditii pentru consolidarea antreprenoriatului

Companiile mari sunt asociate cu birocratia. Structura organizatorica stufoasa, excesul de proceduri, email-uri si aprobari sufoca inovatia. Ca sa raspunda competitiei globale, mediul de afaceri se schimba. Inovatia si antreprenoriatul se propaga in lumea intreaga.

22 08 2018

Homeschooling-ul afacerilor de familie din Romania

Globalizarea creste competitivitatea. Lumea este tot mai mica. Afaceri aflate la mii de kilometri distanta sunt in competitie directa pentru o cota din piata globala. Dispar companii cu traditie de zeci de ani ca sa le ia locul unicorni. Peisajul economic si social tot mai dinamic impune adaptarea la schimbare. Mantra care predomina este „esti agil ai viitor”.

30 07 2018

Managementul conturilor strategice

Pentru companiile care vand servicii si solutii altor companii (B2B), managementul conturilor strategice este esential. Aceste companii se confrunta cu multe provocari din acest punct de vedere, dar si in ceea ce priveste imbunatatirea performantei conturilor strategice.

Get In Touch

Completati formularul pentru a ne contacta

* *
*